Enkel sommertrening

Slik kan du trene enkelt og overkommelig i sommer og i ferien!

shadow-ornament

Selvom det er travle dager og du har nok å gjøre så er det likevel mulig å få til enkel trening. Vil du vite hvordan?

Vil du være aktiv i sommer? Har du troen på at du kan få det til?

Uansett hva dine planer er for sommerferien så kan det være både lurt og deilig å legge inn noen korte treningsøkter. Fordi det holder deg i gang og gir deg energi, du får lagt inn litt egentid, og du gir deg selv omsorg og egenpleie ved å være aktiv.

 

Bli med på online treningskurs!

Fra mandag 20. mai og 4 uker fremover holder jeg kurs med enkle gjennomførbare treningsøkter. Jeg varierer øktene og setter sammen forskjellige øvelser. Hver økt utføres på tid slik at du kan jobbe på ditt nivå og føle mestring og glede underveis. Avhengig av vær og vind, så vil noen økter foregå ute og andre hjemme. På kurset får du inspirasjon til hvordan du selv kan legge opp treningen etter kurset.

Dette er kurset

Går over 4 uker

Det holdes i en lukket facebookgruppe

3 ukentlige økter á 10-20 minutter

Styrke, balanse, mobilitet og cardio

Stort sett egen kroppsvekt

Enkle og gjennomførbare økter

For utrente og litt trente

 

Du har tilgang til facebookgruppen og alle øktene gjennom hele sommeren.

Early bird pris - KUN kr 399,-

(før 13. mai, deretter kr 599,-)

Ja, jeg blir med!
50% Complete

Ja, jeg blir med på treningskurs!

 

Fyll inn navn og e-post i feltene under og klikk på knappen.

Du godtar samtidig å motta inspirasjon og nyheter fra SMIL for helse.

Send inn skjema for å melde deg på. Du vil få en e-post med bekreftelse og betalingsinformasjon.

Litt om meg

Jeg er Charlotte - bioingeniør og personlig trener, utdannet ved Norges Idrettshøyskole.  Jeg brenner for å hjelpe andre med å komme i gang med trening og leve en aktiv og sunn livsstil med gode matvaner, masse nytelse og egenomsorg. Jeg er opptatt av at trening skal være skånsomt, overkommelig og effektivt for å kunne få det til i en hektisk hverdag.

Trening og fysisk aktivitet er viktig for både fysisk og mental helse og derfor ønsker jeg å inspirere flest mulig til å komme seg ut og bevege seg daglig. Det er også viktig hva vi spiser og jeg vil inspirere til økt oppmerksomhet på nyttige næringsstoffer og mindre fokus på vekt og kalorier.

Min passion er å få voksne kvinner til å unne seg egentid med trening og turer i naturen for å styrke egen kropp og helse. Kvinner i overgangsalderen kan ha ulike utfordringer, og som oftest kan det være resultatet av en ubalanse i hormonsystemet. Med riktig trening, nok søvn, sunt kosthold og stressmestring kan hormoner balanseres, plager reduseres og kroppen føles mye bedre.