Velkommen til

Fantastiske50

Hvorfor Fantastiske50?

Fantastiske50 er et nytt helsekonsept som retter seg mot kvinner i alderen 45+ som nærmer seg overgangsalderen, som er i overgangsalderen eller som vil styrke seg selv etter overgangsalderen.

Fantastiske50 har fokus på helhetlig og naturlig helse ved hjelp av fysisk aktivitet, trening, kosthold og eteriske oljer. Vi ønsker at kvinner skal få opp øynene for å prioritere seg selv og ta bedre vare på egen helse uten å få dårlig samvittighet.

Fantastiske50 skal være et fellesskap i en lukket facebook gruppe og jeg håper vi blir en skikkelig fin gjeng som vil det beste for seg selv og som vil inspirere og hjelpe andre også.

I Fantastiske50 får du inspirasjon og tips til hva du kan gjøre for å styrke deg selv, samt at andre kan bli inspirert av hva du gjør og hva du får til. Fellesskapet skal bidra til mestringsfølelse, trygghet og støtte slik at du kan føle deg bedre, gjøre mer av det du har lyst og leve det livet du drømmer om.

Fantastiske50 er for deg som:

- vil gi kroppen mest mulig naturlig næring

- vil gjøre det beste for deg selv med riktig trening og kosthold

- er nysgjerrig på virkningen av eteriske oljer

- vil fokusere på det positive med kroppen

- vil leve godt med overgangsalderen (også både før og etter)

- ikke vil akseptere vondter og plager, men ta action for å få det bedre

- vil ha gode tips og inspirasjon til helhetlig helse samlet på ett sted

- ønsker å være med i et fellesskap der vi er åpne, deler og heier på hverandre

- ønsker personlig oppfølging

Dette tilbyr vi i Fantastiske50

Hvem er vi?

Charlotte Bjørge

Personlig trener, bioingeniør og gründer av SMIL for helse. Charlotte brenner for bedre folkehelse og at voksne kvinner tar bedre valg med fysisk aktivitet, trening, kosthold og naturlig næring for best mulig helse for seg selv og sin familie. Hun har jobbet med personlig trening og gruppetrening ute i over 5 år.


Marit Næss Jørgensen

Ernæringsterapeut og personlig rådgiver. Marit brenner for å få andre mennesker til å stråle av stolthet og glede over å ha nådd det målet de har satt seg. Hun liker å se resultater og elsker å hjelpe andre til å nå sine mål. Her tilbyr hun sine kunnskaper som et verktøy for deg - slik at du kan nå dine mål.

Få GRATIS e-bok

Som takk for at du velger å bli med i Fantastiske50 får du tilgang til e-boken "7 minutes workout" med øvelser for styrke, energi og godt humør. Øvelsene er enkle og kan utføres uten utstyr hjemme i egen stue, i hagen, på hytta, på ferie - altså der det måtte passe for deg.

Ja takk, jeg vil gjerne være med!
50% Complete

Ja, jeg vil gjerne være med i Fantastiske50!

 

Fyll inn navn og e-post i feltene under og klikk på knappen. Du godtar samtidig å motta nyhetsbrev fra SMIL for helse.

Som takk for at du vil være med i Fantastiske50 får du min e-bok “7-minutes workout” med øvelser for styrke, energi og godt humør.

Dette sier noen av kundene våre

Camilla

Charlotte har gjort treningen så variert og virkningsfull og så godt tilpasset mitt behov og min belastningstoleranse, at jeg ser meg nødt til å innrømme at hun gjør trening morsomt!

Camilla
Tone

Charlotte er inspirerende, empatisk/forståelsesfull, passe utfordrende, har god menneske-kunnskap og ser personligheten til den hun trener (viktig). Hun er blid, kreativ og setter krav! Dette passer hun til!

Tone
Christian

Balanse i livet. Kosthold er en viktig faktor. Kropp og sjel i harmoni. Marit er god på og gi andre et bedre liv. Av egen erfaring kan jeg anbefale dette.

Christian